Informasjonskapsler og persondata

Hvem vi er

Nettadressen er: https://tredjeetasjekolben.no/

Tredje Etasje Kolben eies og drives av Samfunnshuset Kolbotn SA som  er et samvirkeforetak som eies av rundt 89 lag og foreninger i Nordre Follo.

Daglig leder er Kjersti Glestad

Informasjonskapsler/Cookies

Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) fra Google Analytics og Facebook på nettsidene. Dette for å analysere besøk på nettsidene slik at de kontinuerlig kan oppdateres og forbedres etter brukernes behov. De kan også bidra til å møte dere kunder på en bedre måte, f eks at du slipper å se samme annonsene flere ganger når du allerede har vært på et nettsted, eller motsatt, at du i Google får annonser fra et nettsted du har besøkt. Fordelen for deg er at du får annonser fra nettsteder du i utgangspunktet kanskje har vært interessert i innhold fra.  Når du vil slippe dette, kan du fjerne lagrede informasjonskapsler i nettleseren.

Mer om informasjonskapsler og hvordan du eventuelt fjerner disse, kan du lese om på hos Google.

Persondata kontaktskjema

Informasjon du fyller inn i våre kontaktskjema blir lagret i booking-system, CRM (kundesystem) og regnskap. Dette blir lagret for videre kommunikasjon, booking og regnskap.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger som vi behandler for å oppfylle en rettslig forpliktelse fra myndighetene slettes når lovgrunnlaget bestemmer det. Dette gjelder for eksempel bokførings- og regnskapsregler.

Underleverandører

Vi utleverer eller overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag eller pålegg for slik utlevering.

Samfunnshuset SA bruker videre databehandlere til å behandle personopplysninger på våre vegne. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen. Vi benytter oss av følgende databehandlere per i dag:

  • Bmarketing AS, drift av nettsider og kundebehandlingssystem
  • RG Regnskap, Regnskap

All behandling av personopplysninger som vi foretar skjer innenfor EU/EØS-området.

Innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. video). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet
Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet (som f. eks YouTube).